2008 Xc70 P3 tuledepesur ei tööta VIGA LEITUD JA LUKKU

Moderaatorid: 760GLE, Igor, bronec

erki226
Kreisi postitaja
Postitusi: 324
Liitunud: 05 Mai 2012, 21:36
Asukoht: Võru

2008 Xc70 P3 tuledepesur ei tööta VIGA LEITUD JA LUKKU

PostitusPostitas erki226 » 10 Juun 2021, 23:05

Ehk on siin mõni auto elektroonikaga kursis olev isik nagu seda on ka hr.Gljuk?Mu 2008 xc 70-l ei tööta tuledepesurid.Vasaku uduka taga on kaks Cem plokist tulevat pistikut millel ühes on pesuri juhtmed ja teises esimeste parkimisandurite juhtmed.Stange juurest tuleb aga ainult üks pistik ,milles on koos nii pesuri juhtmed,kui ka parkimis andurite juhtmed.Ühendades stange pistiku ühe cem pistikuga,töötavad parkimis andurid ideaalselt ,kuid pesur ei tööta ,kuna nende tööks vajalikku + ,- ja lin juhet seal pole.Ühendan pistikud niimoodi,et pesuri juhtmed oleks ühendatud,siis lülitab andurid välja ja pesur ikka tööle ei hakka.Juhtmestik on üle kontrollitud ja terve.Pesuri pumbani jõuab muidu 12v ,aga vot seeLin ots on selline,et seal peaks olema muutuv vool,kuna seda juhitakse läbi CEM ploki.Pesuri düüsid sõidavad ilust stanngest välja ja tagasi kui pesuri pumba pistikust 12v peale lasta ja pärast ka polaarsust muuta.Pumpa ise pole tööle saanud .Vidaga vaadates on veakood olemas mis annab põhjusteks vigase juhtmestiku või katkise pumba.Kuna pumpa testida ei saanud ja juhtmestik on kontrollitud siis kohe uut ostma ei kiirusta.Kuidas saaks pumba tööle proovida lihtsama meetodiga.Pump on ise 7-me pin-iga.Veakood on CEM-B1C8214
Viimati muutis erki226, 11 Juun 2021, 15:04, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
sodimees
Kõva postitaja
Postitusi: 167
Liitunud: 08 Apr 2014, 13:48
Asukoht: Järvamaa

Re: 2008 Xc70 P3 tuledepesur ei tööta

PostitusPostitas sodimees » 11 Juun 2021, 09:31

Kustuta viga ja Sunni Vidaga pump käima.Kui ei õnnestu on pump kutu.


Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist