S80 2006 d5 136 kw käivitus probleem

Moderaatorid: 760GLE, Igor, bronec

Rannar120
Uustulnukas
Postitusi: 2
Liitunud: 18 Dets 2018, 16:12

S80 2006 d5 136 kw käivitus probleem

PostitusPostitas Rannar120 » 08 Jaan 2019, 11:23

Nimelt viga tulnud nüüd paari päeva eest. Reedel sai autot korra käivitatud, läks tavalisest kauem aega aga läks esimese korraga, kuskil 10 sekundit ehk. Mõtlesin et väljas -8 ja diisel ka et ehk ongi pikem käivitus.

Siis laupäev plaan uuesti hommikul sõitma minna. Siis juba kuskil 6-7 käivituse peale läks käima. Algul ainult ketras ja viimased 2 korda juba viskas korraks pöörded üles kuid siis suri ka kohe välja. Proovisin uuesti ja lõpuks läks käima, peale käima saamist sooja mootoriga enam probleemi polnud. Peale 4 tundi seismist käivitasin uuesti, läks kiirelt kuskil 3 sekundiga käima aga suri kohe välja. Proovisin uuesti ja siis ok.

Kutsusin siis diagnostika seadmega mehaaniku et las käivitab hommikul külmaga ja vaatab ise kuidas ketrab...ja nagu nimme esimese korraga käima...pani siiski arvuti järgi ja ütles et üks küünal läbi.

Proovisin siis järgmine hommik ise uuesti ja sama jama...kuskil 5-6 korda käivitust enne kui käima jäi.

Auto mul olnud kuskil kuu.
Lisaks veel siis et auto siis start/stopp nupuga.
Oskab keegi öelda milles probleem võib olla?

Kasutaja avatar
kipsikruvi
Foorumlane
Postitusi: 67
Liitunud: 26 Dets 2016, 19:01

Re: S80 2006 d5 136 kw käivitus probleem

PostitusPostitas kipsikruvi » 11 Jaan 2019, 20:43

Mehaanikut ei usalda? Ütles ju, et küünal saba andnud.
Loe seda teemat, saad teada kuidas küünlaid kontrollida.

viewtopic.php?f=18&t=52889


Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist