Pildid võivad olla oma masinast, võõrast masinast omaniku nõusolekuga ja kindlasti autoriõiguse kohapealt korrektne.
Igast masinast võib saata max. 4 pilti. Pilt PEAB olema landscape, ehk laiupidi. Kuna pildid tulevad prindis ca. A4 suurused, siis arvestada võiks minimaalselt A3 suuruses head kvaliteeti. Rõhutaks siinkohal kindlasti, et läbi facebooki/messengeri liikunud pildid on oma kvaliteedi minetanud. Pildi suurus ei tohiks jääda alla 1mb
Automaatselt välistame müügikuulutuse stiilis vms pildid. Peaks olema arusaadav, et iga pilt vaatab kalendrist vastu vähemalt kuu aega ja võiksid seega olla ka silmailu pakkuvad.
Praegune trend on näidanud, et kalendri hinnaks kujuneb ca. 12€/tk.
Küsimused ja ettepanekud võib siinsamas esitada.
PS - selleaastasest kalendrist välja jäänud täiesti kasutuskõlbulikud pildid lähevad järgmise aasta kausta valmis juba.
PPS - olen sunnitud kaasama facebooki grupi(d) et saada kokku arvestatav piltide kogus
Alustaks taaskord kalendrite tarbeks piltide kogumist. Pildid palun saata kristjan.vello@gmail.com . Palun ka kindlasti panna märksõna "kalender2022" ja auto aktiivne reg nr. (Ainult mulle kasutmiseks - et lisada kalendrisse masina üldinfo)
1. Igast autost võib saata maksimaalselt 4 (neli) pilti. Eriti hea oleks kui leiaks erinevatest aastaaegadest.
2. Pildid PEAVAD olema landscape (laiupidi) formaadis ja piisava kvaliteediga. Rõhutan: läbi facebooki või messengeri saadetud piltidel kaob kvaliteet ja seega need ei kvalifitseeru juba eos.
3. Piltidel peab silmailu olema.
Pilte võtan vastu kuni 12.12.21 (kaasa arvatud).
Kalendri tükihinnaks kujuneb ilmselt 12-15€. Sõltuvalt tellimise kogusest. Saatmisel pakiautomaadiga lisandub ümbriku hind 1€.
Kes tahab, võiks juba ette ära tellida - siis tean ka enamvähem kogust arvestada. Sellest võib teada anda meili peale või messengeri: Nimi, kogus, e-mail, tel nr ja kättesaamise viis - viimase puhul kui pakiautomaat siis ka automaadi asukoht, võimalusel smartpost. Arveldamine on pärast.
PS - kõigi andmed jäävad Ainult minu kasutada kuniks asjad aetud. Peale seda kuuluvad kustutamisele
Tänan tähelepanu eest
Näide eelmise aasta kalendrist: