Tere!
Palun soovitusi, kuhu tasuks pöörduda, et lasta ära teha mootori B4204T11 kolbide ja rõngaste vahetus?
Auto ise XC70 aastast 2014, T5 mootor.
Tänan ette!
kolbide ja rõngaste vahetus
Moderaatorid: JaanKaer, Igor, Leho, vanapeer
kolbide ja rõngaste vahetus
Viimati muutis basic, 15 Dets 2022, 10:53, muudetud 1 kord kokku.
Re: kolbide ja rõngaste vahetus
Pane ka oma asukoht, siis saab sulle keegi miskid soovitada.
Volvo XC90 - 2004 - sõidan ise ja rem. ka ise
Honda CRV - 2007- sõidab naisuke aga rem. pean mina.
55980492
ELA 1998 --- Eluaegne Laiguline Aastast 1998

55980492

Asukoht on Tallinn ja Põhja-Eesti aga sobivuse korral olen nõus tooma auto kuhu vaja.
basic kirjutas:Asukoht on Tallinn ja Põhja-Eesti aga sobivuse korral olen nõus tooma auto kuhu vaja.
kas neilt oled uurinud, et kas teevad sinu poolsed remondi soovi.
http://veremon.ee/
Volvo XC90 - 2004 - sõidan ise ja rem. ka ise
55980492

55980492

-
- Foorumlane
Julgen veel soovitada https://troostauto.ee/ Tallinnas. Olen seal küll käinud oma Saabi mitte Volvoga aga on tehtud väga head tööd alati ning teevad ka Volvosid.
Lihtsalt huvi pärast, mis diagnoos su masinale pandi, et kolvid ja rõngad ära peab vahetama? Kolvid katki? Rõngaste vahetus tähendab vähemalt ploki hoonimist ju ka, ehk mootor on täiesti pulkadeks vaja võtta. Ja ilmselt peale lahti võtmist ja mõõtmist avastatakse, et silindrid pole täitsa ümmargused ja siis hakkab show pihta. Odavam uut kasutatud mootorit otsida ei oleks?
-
- Kõva postitaja
Ei osanud seda juttu nii kenasti kirja panna kui akf Iceman aga esimene mõte oli sama-vaata kasutatud mootorite turul ringi...
Tänan vastuste ja soovituste eest!
Diagnoos pärineb Info Autost ning mureks on liigne õli tarbimine. Väidetavalt on tehas teadlik selle aastakäigu T5 mootorite kehvadest rõngastest kuid endapoolset lahendust pakkumas ei ole. Mul läbisõit 145 000, kuid netist leiab ka oluliselt väiksema läbisõiduga sama murega omanikke.
Diagnoos pärineb Info Autost ning mureks on liigne õli tarbimine. Väidetavalt on tehas teadlik selle aastakäigu T5 mootorite kehvadest rõngastest kuid endapoolset lahendust pakkumas ei ole. Mul läbisõit 145 000, kuid netist leiab ka oluliselt väiksema läbisõiduga sama murega omanikke.
Kui suur see õli kulu on? Peres kaks sellise mootoriga isendit, üks vuranud 420tkm ja teine 526tkm. Viimasele pean umbes liitri peale valama 10 000km peale, teine hoiab hästi.
RK1.0 kirjutas:Kui suur see õli kulu on? Peres kaks sellise mootoriga isendit, üks vuranud 420tkm ja teine 526tkm. Viimasele pean umbes liitri peale valama 10 000km peale, teine hoiab hästi.
Mis aastakäik?
2016-2017 muudeti konstruktsiooni ja kui õlivahetused õigeaegselt siis probleemi ei tohiks ollagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline