V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

Moderaatorid: 760GLE, Igor, bronec

mariusv
Kõva postitaja
Postitusi: 104
Liitunud: 28 Nov 2014, 20:16

V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

PostitusPostitas mariusv » 07 Mär 2017, 17:47

Lisasin subwoofri V70le, remote parktulest ja heli taga twiiterist. Süüde sees töötab ilusti, panen käima, mängib 5 sek ja jääb vait. Milles võib olla probleem ? Remote tuli jääb põlema, selles ei saa asi olla.

Ott09
Foorumi veteran
Postitusi: 643
Liitunud: 23 Aug 2012, 16:08

Re: V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

PostitusPostitas Ott09 » 07 Mär 2017, 20:19

Võta prooviks remote mujalt ja katseta kas jääb tööle. Vb võim õhtal
2012-2014 1997 v70 2,5 tdi müüdud
2014- 2016 2003 v70 d5 pestav edition :) müüdud
2016- 2009 xc70 heico sportiv

Ott09
Foorumi veteran
Postitusi: 643
Liitunud: 23 Aug 2012, 16:08

Re: V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

PostitusPostitas Ott09 » 07 Mär 2017, 20:20

2genil peaks tagavara ratta juures olema pistik orig supaka jaoks, saad koik vajaliku sealt ega pea leiutama. Minul vahenalt oli ja originaalis oli hu 403 makk
2012-2014 1997 v70 2,5 tdi müüdud
2014- 2016 2003 v70 d5 pestav edition :) müüdud
2016- 2009 xc70 heico sportiv

Kasutaja avatar
maan
Foorumi veteran
Postitusi: 2034
Liitunud: 20 Dets 2009, 13:51
Asukoht: Tln

Re: V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

PostitusPostitas maan » 07 Mär 2017, 20:48

Kui pistik olemas taga, siis woofri pistiku pin-out:
1 - not used
2 - color violet - REM (D:7)
3 - color red - system voltage - REM (B:17) - #14 Fuse
4 - color red - system voltage - REM (B:18) - #14 Fuse
5 - not used
6 - not used
7 - color grey-white - connector (pin9) - D pillar speaker left
8 - color grey - connector (pin 10) - D pillar speaker left
9 - color black - ground
10- color black - ground
11- color grey-white - connector (pin11) - D pillar speaker right
12- color grey - connector (pin 12) - D pillar speaker right

REM ei ole aga kahjuks remote, vaid rear electronic module. Testriga proovisin kunagi ning pisi-voldid seal, ehk siis võib eeldada CAN-i juhtimist.

mariusv
Kõva postitaja
Postitusi: 104
Liitunud: 28 Nov 2014, 20:16

Re: V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

PostitusPostitas mariusv » 08 Mär 2017, 13:04

Remote viga ikka jah, ´´otse´´ ühendades töötab ilusti ka töötava mootoriga. Pistikut pole leidnud ning maki taga ei tundu ka teist otsa olevat. Mõistus otsas, kust võtta remote ?

mariusv
Kõva postitaja
Postitusi: 104
Liitunud: 28 Nov 2014, 20:16

Re: V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

PostitusPostitas mariusv » 08 Mär 2017, 15:27

Panin relee vahele, parktuli lülitab ja pidev pluss aku klemmilt. Töötab igatahes, pole Ilmselt ilusaim lahendus.

Kasutaja avatar
kaupz
Foorumi veteran
Postitusi: 1408
Liitunud: 08 Juun 2007, 08:37
Asukoht: Lääne-Harju vald
Kontakt:

Re: V70 2.gen aftermartket subwoofer ei tööta kui mootor käib

PostitusPostitas kaupz » 16 Sept 2022, 09:57

eile maadlesin HU-850 ja tehase supakas komplektiga, bassi ei tulnud, kaitse nr 14 oli terve (v70 2005a taga bagassis)
võimendi ventikas käis ringi.
proovisin Dolby ja ilma.
tegin Reset Default menüüs (aga see käis vist ainult EQ kohta) siis keerasin volume suht põhja ja midagi hakkas kostma.
siis näppisin veel ja sain selgeks et Fader oli suht ette keeratud (üks tagumine uks hakkab plärisema)
see aga võtab ka supi sisendi nõrgemaks ju :lol:
samas hea teada kui vaja timmida leveleid :idea:
V70D5atm05sum + v70d5atm03 66+71Beetle +79T2 [exV70/2,5tdi/atm]
PiltPilt Veakoodi kustutamine VIDA-ga Keilas


Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist