Mure V70 2.0 100kw pihustitega

Moderaatorid: 760GLE, Igor, bronec

RV70
Uustulnukas
Postitusi: 8
Liitunud: 31 Mär 2019, 11:22

Mure V70 2.0 100kw pihustitega

PostitusPostitas RV70 » 25 Sept 2019, 22:24

Hei kaasfoorumlased.

Nimelt sai vollil vahetatud pihustid. Vanad käisid stendis ja öeldi et elektroonika osa kõigil pekkis. Sai siis poest võetud uued( ilmselt taastatud ). Sai peale pandud, esiteks läks ta kohe käima, käis natuke, puutusin varba otsaga gaasi ja hakkas lagistama ( selline klapiklõbina hääl nagu ). Okei, jätsin kohe seisma ja peale seda käima ei läinud. Kuna nupust käivitus siis lasin vist oma 3-4 tsüklit käivitada ja läks, aga lagises jälle. Sai siis eelnevate vanade 6 classi pihustite asemele 5 class võetud. Uuritud-puuritud ja diagnostiga ka class ära muudetud 5ks. Kusjuures vanad pihustid olid class 6 aga programmeering oli class 4 ?! Peale seda käis ilusti, ei lagisenud ega midagi. Sõites viskas tossu, mis ka mingi aja peale kadus - targematelt uuritud, et ilmselt sai palju kütust peale ja mingi aeg siis põletas seda ja sellest ka toss.

Nüüd aga mure järgmine, et maanteel ja ka kohapeal pöörete vahemikus kusagil 1500-1800 nagu tõmbleks või väriseks. Maanteel sõitsin mingi hetk kusagil 90-100km/h 4.käiguga ja siis viskas ka korraks selle niiöelda klapiklõbina sisse. Et nagu pooks kinni vms. Peale seda klõbinat käis normaalselt jälle.

Jutt sai pikk aga loodan siiski et kirjeldasin piisavalt täpselt. Ise muidu autovõõras inimene pole, aga praegu küll mõistus otsas. :?

kloox
Kreisi postitaja
Postitusi: 370
Liitunud: 28 Mai 2017, 13:39
Asukoht: Valga

Re: Mure V70 2.0 100kw pihustitega

PostitusPostitas kloox » 27 Sept 2019, 09:42

Esialgu uued pihustid mingit määret või midagi täis ja lagistab sellepärast,et surve läheb liiga suureks enne kui pihustama hakkab.Vahest ei käivitugi uute pihustitega,vaja stendis enne läbi lasta suurema surve all kui korralikult toimima hakkavad.Mingeid vigu sees pole nt egr või õhukulumõõtja või miskit?
S80D5 Aut+AWD Teoorias olen tugev. :D

RV70
Uustulnukas
Postitusi: 8
Liitunud: 31 Mär 2019, 11:22

Re: Mure V70 2.0 100kw pihustitega

PostitusPostitas RV70 » 27 Sept 2019, 15:46

Mingeid vigu sees pole. Praegu ongi jäänud ainult selle 1500-1800 pöörete vahemiku probleem, kus väristab. Umbes nii nagu ei saaks kütet peale või saab liiga palju - nö lötutab.

kloox
Kreisi postitaja
Postitusi: 370
Liitunud: 28 Mai 2017, 13:39
Asukoht: Valga

Re: Mure V70 2.0 100kw pihustitega

PostitusPostitas kloox » 27 Sept 2019, 20:04

Pihusti näite pole lives vaadanud,mis teevad.Noh ja ega seda viga väga veakoodide järgi ei tuvastagi.
S80D5 Aut+AWD Teoorias olen tugev. :D

RV70
Uustulnukas
Postitusi: 8
Liitunud: 31 Mär 2019, 11:22

Re: Mure V70 2.0 100kw pihustitega

PostitusPostitas RV70 » 28 Sept 2019, 13:45

kloox kirjutas:Pihusti näite pole lives vaadanud,mis teevad.Noh ja ega seda viga väga veakoodide järgi ei tuvastagi.



Näite olen vaadanud. Kolmel pihustil suht sarnased 0.8- 1.0 ühel pihustil 1.3/4 kanti. Ei tahma ega midagi enam, summutajast normaalne diisli lõhn. Paaris kohas kus käinud olen räägitakse et vaja esinduses ikkagi pihustitelt koodid sisse programmeerida. Esindus ise ütles selle kohta kui softi uuendus. Ilmselt siis ikkagi eelnevate class6 pihustite ja class5 vahel on vahe sees. Kuigi klass on VIDAga määratud ecu-s ei muutunud mootori töös midagi. Proovisin ka muid classe aga ka ei midagi.

kloox
Kreisi postitaja
Postitusi: 370
Liitunud: 28 Mai 2017, 13:39
Asukoht: Valga

Re: Mure V70 2.0 100kw pihustitega

PostitusPostitas kloox » 28 Sept 2019, 20:36

Silindrites surveid pole mõõtnud?Kisub ikka pihusti poole,kui mingites pöörete vahemikus lonkab,aga see lonkamise hetk peaks arvutiga vaadates midagi toimuma ju.
S80D5 Aut+AWD Teoorias olen tugev. :D

RV70
Uustulnukas
Postitusi: 8
Liitunud: 31 Mär 2019, 11:22

Re: Mure V70 2.0 100kw pihustitega

PostitusPostitas RV70 » 05 Okt 2019, 22:41

Kui peaks kellegil sama mure olema siis kirjutan siia lahenduse. Eitea kas selles oli asi et vanade class6 asemel sai 5 pandud, kuigi kodeeritud ja värki või asi lihtsalt taastatud pihustites... AGA, panin uued class6 pihustid peale ja käib nagu antsu viiul :)

Seega tänan tähelepanu eest !


Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist